Termeni si conditii

Bine ai venit pe webstartbusiness.ro!

Acesti Termeni si Conditii contureaza regulile si regulamentele de utilizare a site-ului web webstartbusiness.ro.

Aspectele privind confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal legate de utilizarea site-ului webstartbusiness.ro sunt guvernate de Politica de confidentialitate revizuita conform cerintelor GDPR - Regulamentului (UE) 2016679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, care completeaza sectiunea Termeni si Conditii.

Aceasta pagina web reprezinta un document legal si este sectiunea de Termeni si conditii a site-ului webstartbusiness.ro. Prin utilizarea site-ului, utilizatorul isi exprima acordul cu termenii si conditiile descrise in continuare.

Va rugam cititi cu atentie randurile urmatoare!

Date de identificare:

Compania „Web Plus Development SRL-D” este o companie de Web Design & Development, Graphic Design și Marketing, înființată prin Oficiul Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj cu nr. j12/1382/16.04.2014 și reprezentată prin Claudia Indreica, cu sediul în Cluj-Napoca, strada Meziad nr. 1, având CUI 33069482 și datele de contact: telefon +40744.696.910 și e-mail: office@webstartbusiness.ro

Data actualizarii: mai 2018

1. TERMENI GENERALI

webstartbusiness.ro include: texte, imagini, continut video, baze de date, servicii, logo-uri, reclame si constituie “continutul” site-ului mentionat, care este proprietatea companie Web Plus Develepment SRL-D. Web Plus Develepment SRL-D isi rezerva dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage prezentii termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe webstartbusiness.ro. Totodata, Web Plus Develepment SRL-D poate limita accesul la site sau la anumite facilitati din site, poate aduce limitari anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.

2. UTLIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Informatiile prezente pe webstartbusiness.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Puteti copia si tipari continutul site-ului webstartbusiness.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul webstartbusiness.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Utilizarea site-ului webstartbusiness.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.

Nu sunt permise:

 • modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vanzarea, distributia de materiale realizate prin reproducerea, afisarea sau modificarea continutului webstartbusiness.ro fara obtinerea acordului prealabil al Web Plus Deevelopment SRL-D.

 • indepartarea insemnului care marcheaza dreptul de autor al webstartbusiness.ro asupra continutului acestuia

 • reproducerea continutului webstartbusiness.ro si trimiterea acestuia catre alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informatiei.

 • Preluarea, prelucrarea, reproducerea si folosirea informatiilor obtinute prin intermediul webstartbusiness.ro, in scopuri comerciale.

Este interzisa orice utilizare a continutului webstartbusiness.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@webstartbusiness.ro.

3. DREPTURI DE AUTOR

Continutul webstartbusiness.ro este proprietatea Web Plus Development SRL-D si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, video, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe apartinand webstartbusiness.ro, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul webstartbusiness.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Web Plus Development SRL-D.

4. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI & PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Completarea formularelor este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice, pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract, sau pentru a raspunde la intrebari și solicitari. Web Plus Development SRL-D nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularelor de contact. Conform cerintelor Legii nr. 6772001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Web Plus Development SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea webstartbusiness.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

Scopurile in care Web Plus Development poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate comercializarii serviciilor si produselor Web Plus Development, cum ar fi:

 • evidenta calitatii de „membru” a utilizatorilor webstartbusiness.ro
 • procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor webstartbusiness.ro
 • oferirea de alte produse si/sau servicii catre dumneavoastra
 • facturare;
 • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori;
 • realizarea de studii de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor webstartbusiness.ro
 • contactarea utilizatorilor (prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon) in legatura cu alte oferte de produse si servicii apartinand Web Plus Development sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizatori (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa de a nu fi contactat in acest sens)
 • inregistrarea informatiilor dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare.

Drepturile utilizatorilor:

 • sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 6772001;
 • sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;
 • sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre Web Plus Development. In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul webstartbusiness.ro va fi automat restrictionat, deoarece aceasta nu poate functiona fara prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul webstartbusiness.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. webstartbusiness.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

5. LIMITAREA RASPUNDERII

Web Plus Develelopment nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor webstartbusiness.ro;
 • acces neautorizat la datele utilizatorului;
 • declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor webstartbusiness.ro;
 • achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii sau mesaje primite si incepute prin/de pe utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor webstartbusiness.ro;
 • orice alte probleme legate de serviciile oferite de utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor webstartbusiness.ro.

In conditiile in care considerati ca un anumit material aflat pe site, postat de catre terti sau utilizatori, incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de office@webstartbusiness.ro. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor webstartbusiness.ro este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Web Plus Development nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor webstartbusiness.ro sau ale continutului acestuia.

6. DREPT APLICABIL

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii. Utilizatorul site-ului webstartbusiness.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea webstartbusiness.ro de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii

7. DISPOZIȚII FINALE

Acest site este detinut de catre Web Plus Development SRL-D, care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii. Accesând si utilizand site-ul va oferiti automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor de pe site.

Web Plus Development SRL-D are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site, iar Clientul are obligaaia de a citi Termenii si conditiile ori de cate ori accesează site-ul. Clientul are obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site si nu poate pretinde si nu se poate apara cu necunoasterea Termenilor si condisiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasării unei comenzi pe site ori in cazul inscrierii la un eveniment sau curs.

Prezentii Termeni si condiții se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.


Did you enjoy this?

Become a Patron.